Wordbanner maken

Een wordbanner, dat is een slinger met daaraan letters en soms ook figuren. Je kunt een hele zin maken of juist alleen je eigen naam. Leuk voor op je eigen slaapkamer of ergens in huis. Een vrolijke slinger met dat wat jij wil zeggen of laten zien. Deze workshop is geschikt vanaf 3 jaar. Als je 3 of 4 jaar bent mag je een knutselende volwassene meenemen die jou kan helpen. Als je 5 jaar of ouder bent mag je ook alleen komen. Maar je bent ook van harte welkom om samen met een volwassene te komen en allebei een wordbanner te maken.

Wat gaan we doen?

  • Je gaat de letters overtrekken op karton.
  • Je gaat de letters versieren met stift – potlood – papier – stof etc.
  • Je gaat de letters uitknippen.
  • Je maakt de letters aan elkaar zodat het een slinger wordt.
  • Je krijgt wat te drinken en wat lekkers.

De workshop duurt 1,5 uur. Het gaat erom dat we lekker bezig zijn. Als je hulp nodig hebt met het knippen of de letters aan elkaar te maken dan kan dat natuurlijk.

Kosten?

De workshop kost €7,50.

Wanneer?

Woensdag 22 februari van 14:00 – 15:30 in Sonnega (vlakbij Wolvega)

Waar?

De workshops worden gegeven in de locatie van Sterrig in Sonnega, vlakbij Wolvega. De workshops zijn ook aan te bieden op locatie. Bijvoorbeeld op een basisschool, BSO/ Kinderopvang of een kinderfeestje. Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Zinin?

Lijkt het je leuk om mee te doen aan de workshop handletteren? Of wil je meer informatie? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat ons antwoord in jou spambox beland. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. We reageer doorgaans binnen 24 uur, dus mocht je het niet vertrouwen app / sms / bel of stuur mij een persoonlijke bericht via Facebook.

Voornaam*

Achternaam

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Eventuele vraag / opmerking

Bewaren