Tekenen met ecoline

Ecoline is mijn favoriete materiaal om mee te werken. Er zijn zoveel mooie kleuren! Door de verschillende technieken ontstaan er ook nog eens hele bijzondere kleurencombinaties op je papier.

Wat gaan we doen?

  • Je krijgt uitleg over het materiaal
  • We gaan het materiaal ontdekken door een paar kleine opdrachten
  • Je gaat een grote tekening maken met ecoline
  • Alles wat je maakt mag mee naar huis!
  • Je krijgt wat te drinken en iets lekkers
  • Je hoeft niets mee te nemen, er wordt voor materiaal gezorgd.

De workshop duurt 2 uur. Je hoeft niet goed te kunnen tekenen. Het gaat erom dat we lekker bezig zijn. Aan de hand van wat technieken lukt het iedereen om iets moois te maken. De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers. Zodat er ook echt tijd is voor begeleiding, vragen en uitleg terwijl je bezig bent.

Kosten?

De workshop kost €15,-

Wanneer?

Woensdag 27 januari van 15:00 – 16:30 in Wolvega

Woensdag 24 februari van 15:00 – 16:30 in Wolvega

Waar?

De workshops worden gegeven in o.a Wolvega, Jubbega. De workshops zijn ook aan te bieden op locatie. Bijvoorbeeld voor een babyshower, vrijgezellenfeest, bedrijfsactiviteit of gezellig met een groep vrienden. Voor meer informatie kun je contact opnemen via onderstaande formulier.

Zinin?

Lijkt het je leuk om mee te doen aan de workshop ecoline? Of wil je meer informatie? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat ons antwoord in jou spambox beland. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. We reageer doorgaans binnen 24 uur, dus mocht je het niet vertrouwen app / sms / bel of stuur mij een persoonlijke bericht via Facebook.

Voornaam*

Achternaam

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Eventuele vraag / opmerking

Pinterest

Follow Sterrig’s board Illustraties van deelnemers aan ecoline workshop on Pinterest.