Kerstkaarten illustreren

kerstkaart-workshop-voorbeeldKerstkaarten zijn er in alle soorten en maten. Maar hoe gaaf is het als je zelf een kerstkaart kunt illustreren en deze kunt versturen naar familie en vrienden? In een gezellige setting, met een daarbij behorend muziekje gaan we met elkaar aan de slag om er wat moois van te maken.

Wat gaan we doen?

  • Je krijgt uitleg over de verschillende materialen en technieken
  • Je gaat experimenteren met het materiaal aan de hand van korte opdrachten
  • We doen een aantal opdrachten ter inspiratie en om los te komen.
  • Je ontwerpt één of twee illustraties voor een kerstkaart.
  • Je krijgt 10 kerstkaarten met één of twee illustraties. En er is mogelijkheid om bij te bestellen. De kerstkaarten worden gedrukt en later afgeleverd.
  • Je krijgt koffie / thee en lekkers
  • Je hoeft niets mee te nemen, er wordt voor materiaal gezorgd.

De workshop kerstkaart illustreren duurt 3 uur. Je hoeft niet goed te kunnen tekenen. Het gaat erom dat we lekker bezig zijn. Aan de hand van wat technieken lukt het iedereen om iets moois te maken. De groep bestaat uit maximaal 15 deelnemers. Zodat er ook echt tijd is voor begeleiding, vragen en uitleg terwijl je bezig bent.

Kosten?

De workshop kost €35,-.

Wanneer?

Zaterdag 16 december van 19:00 – 22:00 in Sterrig (Sonnega)

Waar?

De workshops worden gegeven in o.a Wolvega en Klijndijk.

Zinin?

Lijkt het je leuk om mee te doen aan de workshop kerstkaarten illustreren? Of wil je meer informatie? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat ons antwoord in jou spambox beland. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. We reageer doorgaans binnen 24 uur, dus mocht je het niet vertrouwen app / sms / bel of stuur mij een persoonlijke bericht via Facebook.

Voornaam*

Achternaam

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Eventuele vraag / opmerking

Pinterest


Follow Sterrig’s board Illustraties van deelnemers aan ecoline workshop on Pinterest.

Ervaringen van deelnemers

B. van Bogerijen Vanmiddag een fantastisch leuke workshop gevolgd bij Sterrig: ‘Kerstkaarten illustreren’. Jiska legt alles duidelijk uit, neemt de tijd, geeft goede tips, denkt met je mee als je even vast zit en stimuleert je om dingen uit te proberen. Daarnaast zorgt ze voor een vrolijke noot en wat zelfgemaakt lekkers bij de koffie/thee. Mmmm… 😉 Ik kwam erg enthousiast en vol inspiratie weer thuis! Echt een aanrader! Ook voor mensen die denken dat ze niet kunnen tekenen (dat dacht ik ook), helemaal verwonderd en trots wat er onder de inspirerende begeleiding van Jiska uit mijn handen kwam!!! Blij mee! Thnx, Jiska! We komen nog eens terug voor de Handlettering-workshop!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren