Illustreren van recepten

workshop-illusteren-recepten

Dol op koken en je recepten altijd al eens willen bundelen? Of misschien wil je een ander zijn lievelingsrecept cadeau doen in de vorm van een illustratie. Het illustreren van een recept kan op verschillende manieren. Kom het ontdekken.

Wat gaan we doen?

  • Je krijgt uitleg over illustreren van recepten.
  • Je gaat experimenteren aan de hand van korte opdrachten.
  • Je gaat een recept illustreren.
  • Er is mogelijkheid om met diverse materialen te werken en deze te ontdekken.
  • Je krijgt koffie/ thee en eigen gebakken lekkers
  • De illustratie wordt ingescand zodat je ook een digitale versie hebt.

De workshop duur 3 uur. Je hoeft niet goed te kunnen tekenen. Het gaat erom dat we lekker bezig zijn, je kunt experimenteren en ontdekken en uiteindelijk ga je altijd met een leuk resultaat naar huis. De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers. Op deze manier is er echt tijd voor begeleiding, hulp bij opmaak, ideeën ter inspiratie.

Kosten?

De workshop kost €30,-.

Wanneer?

Heb je interesse in deze workshop? Neem dan contact op via het contactformulier.

Waar?

De workshops worden gegeven in o.a. Wolvega. De workshops zijn ook aan te bieden op locatie. Bijvoorbeeld voor een babyshower, vrijgezellenfeestje, bedrijfsactiviteit of gezellig met een groep vrienden. Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Zinin?

Lijkt het je leuk om mee te doen aan de workshop illustreren van recepten? Of wil je meer informatie? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat ons antwoord in jou spambox beland. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. We reageer doorgaans binnen 24 uur, dus mocht je het niet vertrouwen app / sms / bel of stuur mij een persoonlijke bericht via Facebook.

Voornaam*

Achternaam

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Eventuele vraag / opmerking

Pinterest


Bewaren

Bewaren

Bewaren