Illustreren met ecoline – Basis

workshop-ecoline

Ecoline is mijn favoriete materiaal om mee te werken. Er zijn vele heldere kleuren in de verkrijgen en het kan zorgen voor verrassende effecten. De mogelijkheden met dit materiaal zijn oneindig. Terwijl de meesten van ons het op de basisschool voor het laatst gebruikt hebben. We gaan het materiaal ontdekken en zullen aan de slag gaan met fineliners en ecoline.

Wat gaan we doen?

  • Je krijgt uitleg over het materiaal en de technieken
  • Je gaat kennismaken met het materiaal aan de hand van diverse korte opdrachten
  • Je gaat een illustratie met ecoline maken en die neem je mee naar huis
  • Je krijgt je illustratie die je bij de eindopdracht maakt digitaal toegestuurd.
  • Je krijgt koffie / thee en lekkers
  • Je hoeft niets mee te nemen, er wordt voor materiaal gezorgd.

De workshop duurt 3 uur. Je hoeft niet goed te kunnen tekenen. Het gaat erom dat we lekker bezig zijn. Aan de hand van wat technieken lukt het iedereen om iets moois te maken. De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers. Zodat er ook echt tijd is voor begeleiding, vragen en uitleg terwijl je bezig bent.

Kosten?

De workshop kost €32,50.

Wanneer?

  • 3 februari van 19:00 – 22:00

Heb je interesse in deze workshop? Neem dan contact op via het contactformulier.

Waar?

De workshops worden gegeven in o.a Wolvega, Jubbega en Klijndijk. De workshops zijn ook aan te bieden op locatie. Bijvoorbeeld voor een babyshower, vrijgezellenfeest, bedrijfsactiviteit of gezellig met een groep vrienden. Voor meer informatie kun je contact opnemen via onderstaande formulier.

Zinin?

Lijkt het je leuk om mee te doen aan de workshop ecoline? Of wil je meer informatie? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat ons antwoord in jou spambox beland. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. We reageer doorgaans binnen 24 uur, dus mocht je het niet vertrouwen app / sms / bel of stuur mij een persoonlijke bericht via Facebook.

Voornaam*

Achternaam

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Eventuele vraag / opmerking

Pinterest

Follow Sterrig’s board Illustraties van deelnemers aan ecoline workshop on Pinterest.

Ervaringen van deelnemers

L. Lawerman
Een heerlijke middag mijn hoofd creatief leeg gemaakt. Duidelijke uitleg, fijne sfeer en heerlijke thee met lekkers. Een aanrader!


F. Visser
Ik dacht eerst dat 3 uur best lang zou zijn voor de cursus, maar ik had tijd te weinig! Je gaf het echt heel leuk en in jouw thuisomgeving vond ik ook prettig. Leuk ook dat je zelf lekkers had gemaakt. Ik heb het als prettig ervaren dat je gewoon dingen na kon tekenen en kon experimenteren met materiaal die je nooit gebruikt. De lat lag niet hoog om je eigen werkstuk te maken en dat vond ik heel fijn.


K. Haneveer
Behalve boompjes en poppetjes voor kinderen en kleinzoon, heb ik nooit getekend of geschilderd. Het verbaasde mezelf en anderen dan ook dat ik me inschreef voor de workshop : illustreren met ecoline. Maar het leek me gewoon leuk en ik ben nu blij dat ik dat gedaan heb. Sommigen van de deelnemers hadden ervaring met tekenen, anderen niet en geen van allen had ervaring met het werken met ecoline . Onder de enthousiaste , positieve begeleiding van Jiska hebben we technieken met ecoline uitgeprobeerd, kleine opdrachtjes uitgevoerd, een beetje kunnen ervaren hoe ecoline zich gedraagt en is iedereen met een mooie eerste illustratie naar huis gegaan. Het was een leerzame, plezierige en gezellige workshop waarin ik ontdekt heb hoe leuk het werken met ecoline is! De startersset is dan ook aangeschaft en naar een volgende workshop kijk ik uit. Dank Jiska voor deze fijne workshop!


I. van der Veen
Zeer leerzame ochtend gehad, op een leuke luchtige manier. Ondanks dat ik niet goed kan tekenen ben ik toch met wat moois naar huis gegaan. Het was een leuke, gezellige en vooral creatieve ervaring, bedankt!


S. Meijer
Voor de workshop illustreren met ecoline had ik geen idee wat ik er van kon verwachten en of ik wel met het materiaal zou kunnen werken. Meteen aan het begin van de workshop nam Jiska mij mee in haar enthousiasme. Het uitproberen van technieken en gewoon schetsen en tekenen is iets wat ik eigenlijk nooit eerder heb gedaan. Vaak was ik bang dat ik mezelf vast zou zetten en ik niks op papier kon krijgen maar door me van te voren te verdiepen in plaatjes lukte me het om iets op papier te krijgen. Ontzettend trots was ik op het resultaat. Ik heb dan ook besloten om een starterspakket te kopen bij Jiska en vaker met ecoline te gaan werken. Het is zo’n heerlijke ontspannen bezigheid waarbij ik heerlijk creatief en in het moment bezig kan zijn. Jiska, je hebt me echt aangestoken met jouw enthousiasme :). Bedankt voor de leuke workshop! Ik zou zeggen meld je aan om het zelf ook te ervaren 🙂 wie weet word je ook aangestoken 😉


Bewaren

Bewaren