Workshop Handletteren Fineliner deel 1

Een fijne quote aan de muur kan net dat beetje extra inspiratie geven die je nodig hebt. Tegenwoordig vind je zo overal, in tijdschriften en op internet. Een inspirerende quote geeft nog meer kracht als je hem zelf hebt gemaakt.

Wat gaan we doen?

  • Je krijgt uitleg over de techniek van handletteren.
  • We werken met fineliners.
  • Je leert 2 basis lettertypes en een aantal variaties.
  • Je gaat aan de slag met een aantal korte opdrachten.
  • Je gaat een quote handletteren om ergens een mooi plekje te geven.
  • Je krijgt koffie/ thee en eigen gebakken lekkers.

De workshop duurt 3 uur. Je hoeft niet goed te kunnen tekenen. Het gaat erom dat we lekker bezig zijn. Aan de hand van wat technieken lukt het iedereen om iets moois te maken. De groep bestaat uit maximaal 10 a 12 deelnemers. Zodat er ook echt tijd is voor begeleiding, vragen en uitleg terwijl je bezig bent.

Kosten?

De workshop kost €32,50.

Wanneer?

  • Dinsdag 26 september van 19:00 tot 22:00 locatie Sterrig (Sonnega)
  • Dinsdag 10 oktober van 19:00 tot 22:00 locatie Sterrig (Sonnega)
  • Zaterdag 25 november van 13:00 tot 16:00 locatie Sterrig (Sonnega)

Wil je een workshop op locatie (voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest) of heb je al een groep van minimaal 6 deelnemers bij elkaar? Neem dan contact met ons op. Naast de workshop handletteren geven wij ook nog andere handletter workshops. Zoals Handletteren met Brushpen of Handletteren deel 2.

Waar?

De workshops worden gegeven in Wolvega en Jubbega. De workshops zijn ook aan te bieden op locatie. Bijvoorbeeld voor een babyshower, vrijgezellenfeest, bedrijfsactiviteit of gezellig met een groep vrienden. Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Zinin?

Lijkt het je leuk om mee te doen aan de workshop handletteren? Of wil je meer informatie? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat ons antwoord in jou spambox beland. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. We reageer doorgaans binnen 24 uur, dus mocht je het niet vertrouwen app / sms / bel of stuur mij een persoonlijke bericht via Facebook.

Voornaam*

Achternaam

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Eventuele vraag / opmerking

Pinteresthttps://nl.pinterest.com/sterrig/handletter-quotes-van-deelnemers-aan-de-workshop-h

Ervaringen van deelnemers

N. Daleboudt:
Ik heb een geweldige middag gehad! Een tafel vol mooi materiaal, lekkere vers gebakken taartjes en theetjes om van te smullen (en toen was de workshop nog niet eens begonnen). Ik vind dat je heel knap een prettig, creatief sfeertje neerzet. De workshop zelf was in een woord geweldig. Wat een mooie kleine opdrachtjes om er even in te komen en wat gaf dat een goede basis om het uiteindelijke werkstuk te maken! Goede duidelijke begeleiding, met een prachtig eindresultaat. Ik ga zeker vaker aansluiten bij een workshop! Dank voor je inspirerende begeleiding!

N. Feenstra-Tjaarda:
Het was een heerlijke middag waarin de tijd voorbij is gevlogen. Onder het genot van zelfgebakken heerlijkheden en vele kopjes thee heb ik veel nieuwe en creatieve ideeën opgedaan. Door de kleine en huiselijke setting is er veel ruimte voor vragen, tips en ideeën. Ik had niet gedacht dat ik in deze korte tijd al zoveel zou leren en iets moois kon maken.
Trots op het resultaat ging ik naar huis. Het leuke is dat je als je even een half uurtje hebt, al bezig kan met schetsen en uitproberen, wat ik dus ook al een paar keer heb gedaan. Zeker een aanrader om te doen, al is het maar om even iets voor jezelf te kunnen doen of bijvoorbeeld met een groep vriendinnen.

B. de Vries:
Ik heb de workshop als erg leuk ervaren en goed om de basis te leren. Ik ben er nu zelf ook mee aan de slag gegaan en kom wel wat puntjes tegen die ik in een vervolgcursus ook nog wel zou willen leren. Hoe zorg ik voor een goede verdeling op papier, welke mogelijkheden qua materialen heb je, hoe maak ik mooie rondlopende letters  etc. Maar voor een eerste workshop van 3 uur was dit helemaal prima. En ben superblij met mijn eindresultaat :). Ik vond je begeleiding prima, je neemt de tijd ervoor en helpt waar nodig.

L. Visser:
Ik vond het een hele leuke gezellige avond. Ik heb nieuwe dingen geleerd en heb een kant van handlettering ontdekt die ik misschien nog wel leuker vind dan alleen met pen letteren.

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren