Handletteren voor kinderen

kids-header

Letters zien als vormen. Deze middag gaan we niet schrijven, we tekenen letters. Je leert in 1 uur tijd van alles over handletteren. Deze workshop is geschikt voor kinderen die kunnen schrijven.

Wat gaan we doen?

  • We gaan aan de slag met verschillende soorten letters, zoals blokletters en sierlijke letters.
  • We leren de letters op verschillende manieren ‘aan te kleden’
  • Je leert banners tekenen en andere vormen om je letters in te kunnen zetten.
  • We maken een eindopdracht en die kan verschillen. De eindopdracht kan ook met stoepkrijt zijn, voor de jarige of voor jezelf iets maken op een kaart, een zin in een bepaald thema wat op dat moment op school of de bso centraal staat, etc.

De workshop duurt een uur. Je hoeft niet goed te kunnen tekenen. Het gaat erom dat we lekker bezig zijn. Aan de hand van wat technieken en met een beetje hulp lukt het iedereen om iets moois te maken.

Kosten?

Deze workshop wordt voornamelijk afgenomen door scholen, bso’s of op een kinderfeestje. Afhankelijk van de grote van de groep en evt de reisafstand wordt er een prijs bepaald. Je kunt contact opnemen als je hier meer informatie over wilt.

Wanneer?

Deze workshop is in overleg te in te plannen. Bij interesse kan de workshop ook weer eens op de Sterrig locatie gegeven worden. Laat dan even weten dat je interesse hebt, dan kijken wij naar de planning.

Waar?

De workshops worden gegeven op locatie, bij de BSO – een basisschool – een kinderfeestje, etc. Of in de Sterrig ruimte in Sonnega.

Neem contact met ons op

Lijkt het je leuk om mee te doen aan de workshop handletteren? Of wil je meer informatie? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat ons antwoord in jou spambox beland. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. We reageer doorgaans binnen 24 uur, dus mocht je het niet vertrouwen app / sms / bel of stuur mij een persoonlijke bericht via Facebook.

Voornaam*

Achternaam

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Eventuele vraag / opmerking

Pinterest

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie