Handletteren Kerst Stijl

 

We gaan handletteren in kerst stijl. Niet alleen leer je nieuwe lettertypes, we gaan ook een ontwerp maken voor op een kerstkaart. Kerstkaarten zijn er in alle soorten en maten. Maar hoe gaaf is het als je zelf een kerstkaart kunt letteren en deze kunt versturen naar familie en vrienden? In een gezellige setting, met een daarbij behorend muziekje gaan we met elkaar aan de slag om er wat moois van te maken.

Wat gaan we doen?

  • We gaan aan de slag met een aantal lettertypes in kerst en winterstijl
  • We doen ideeën op om in vormen te letteren
  • We gaan nieuwe pennen ontdekken die zorgen voor nieuwe mogelijkheden – werken in kleur of op een andere kleuren papiersoorten.
  • Je ontwerpt 1 quote voor op de kerstkaart
  • Je krijgt 10 kerstkaarten. En er is mogelijkheid om bij te bestellen. De kerstkaarten worden gedrukt en later afgeleverd.
  • Je krijgt koffie / thee en lekkers in kerstige stijl
  • Je hoeft niets mee te nemen, er wordt voor materiaal gezorgd.

De workshop kerstkaart illustreren duurt 3 uur. Je hoeft niet al helemaal wegwijs in het letteren te zijn. Ook als het de eerste keer voor je is, zal het aan de hand van wat technieken iedereen lukken om wat moois te maken. De groep bestaat uit maximaal 15 deelnemers. Zodat er ook echt tijd is voor begeleiding, vragen en uitleg terwijl je bezig bent.

Kosten?

De workshop kost €35,-.

Wanneer?

Zaterdag 16 december van 13:00 – 16:00 in Sterrig (Sonnega)

Waar?

De workshops worden gegeven in o.a Wolvega en Klijndijk.

Zinin?

Lijkt het je leuk om mee te doen aan de workshop kerstkaarten illustreren? Of wil je meer informatie? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat ons antwoord in jou spambox beland. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. We reageer doorgaans binnen 24 uur, dus mocht je het niet vertrouwen app / sms / bel of stuur mij een persoonlijke bericht via Facebook.

Voornaam*

Achternaam

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Eventuele vraag / opmerking