Workshop Handletteren met fineliner deel 2

Heb je de workshop Handletteren met fineliner deel 1 gedaan? Misschien ben je nu dan wel besmet met het handletter virus πŸ™‚ Dan kun je nu komen voor de tweede ronde! En natuurlijk gaan we aan de slag met een quote, maar niet voordat we je weer een heleboel inspiratie hebben aangereikt.

Wat gaan we doen?

  • We gaan aan de slag met nieuwe lettertypes.
  • We gaan ontdekken hoe je kleine tekeningen kan toevoegen aan je quote.
  • Opmaak van een quote in een vorm.
  • We ontdekken de mogelijkheid om te werken met kleur.
  • Wij zorgen voor het materiaal en jij gaat weer met een leuke quote naar huis.
  • Je krijgt koffie/ thee en eigen gebakken lekkers.

De workshop duurt 3 uur. Je hoeft niet goed te kunnen tekenen. Het gaat erom dat we lekker bezig zijn. Aan de hand van wat technieken lukt het iedereen om iets moois te maken. De groep bestaat uit maximaal 10 a 12 deelnemers. Zodat er ook echt tijd is voor begeleiding, vragen en uitleg terwijl je bezig bent.

Kosten?

De workshop kost €32,50.

Wanneer?

  • Zaterdag 21 oktober van 13:00 tot 16:00 locatie Sterrig (Sonnega)
  • Zaterdag 18 november van 19:00 tot 22:00 locatie Sterrig (Sonnega)

Wil je een workshop op locatie of heb je al een groep van minimaal 6 deelnemers bij elkaar? Neem dan contact met ons op.

Waar?

De workshops worden gegeven in Wolvega en Jubbega. De workshops zijn ook aan te bieden op locatie. Bijvoorbeeld voor een babyshower, vrijgezellenfeest, bedrijfsactiviteit of gezellig met een groep vrienden. Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Zinin?

Lijkt het je leuk om mee te doen aan de workshop handletteren? Of wil je meer informatie? Vul hieronder je gegevens in enΒ we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat ons antwoord in jou spambox beland. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. We reageer doorgaans binnen 24 uur, dus mocht je het niet vertrouwen app / sms / bel of stuur mij een persoonlijke bericht via Facebook.

Voornaam*

Achternaam

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Eventuele vraag / opmerking

Pinteresthttps://nl.pinterest.com/sterrig/handletter-quotes-van-deelnemers-aan-de-workshop-h

Bewaren

Bewaren

Bewaren