Handletteren voor kinderen

kids-header

Letters zien als vormen. Deze middag gaan we niet schrijven, we tekenen letters. Je leert in 2 uur tijd van alles over handletteren. Deze workshop is geschikt vanaf 8 jaar.

Wat gaan we doen?

  • Je krijgt uitleg over de techniek van handletteren.
  • We werken met fineliners.
  • Je leert 1 basis lettertype en een aantal variaties.
  • Je gaat aan de slag met een aantal korte opdrachten.
  • Je gaat een quote handletteren om ergens een mooi plekje te geven.
  • Je krijgt wat te drinken en eigen gebakken lekkers.

De workshop duurt 2 uur. Je hoeft niet goed te kunnen tekenen. Het gaat erom dat we lekker bezig zijn. Aan de hand van wat technieken en met een beetje hulp lukt het iedereen om iets moois te maken. De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers. Zodat er ook echt tijd is voor begeleiding, vragen en uitleg terwijl je bezig bent.

Kosten?

De workshop kost €17,50.

Wanneer?

Woensdag 13 januari van 15:00 – 17:00 in Wolvega

Woensdag 09 maart van 15:00 – 17:00 in Wolvega

Waar?

De workshops worden gegeven in Wolvega en Jubbega. De workshops zijn ook aan te bieden op locatie. Bijvoorbeeld voor een babyshower, vrijgezellenfeest, bedrijfsactiviteit of gezellig met een groep vrienden. Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Zinin?

Lijkt het je leuk om mee te doen aan de workshop handletteren? Of wil je meer informatie? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat ons antwoord in jou spambox beland. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. We reageer doorgaans binnen 24 uur, dus mocht je het niet vertrouwen app / sms / bel of stuur mij een persoonlijke bericht via Facebook. In verband met de zwangerschap van Jiska kan het langer duren dan normaal voordat je een antwoord ontvangt.

Voornaam*

Achternaam

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Eventuele vraag / opmerking

Pinterest

Geef een reactie