Handletteren met brushpen en penseel

handletter-header

Heb je ooit al een keer een handletter workshop gevolgd, of heb je zelf al een basis gelegd maar je wilt meer? Dan is dit misschien wel een workshop voor jou. Tijdens deze handlettering vervolg workshop ga ik je andere technieken en materialen aanleren waar je zelf waarschijnlijk niet aan had gedacht.

Wat gaan we doen?

  • Je krijgt uitleg over de techniek van handletteren.
  • We werken met aquarelverf, oost indische inkt en brushpennen.
  • Je leert letteren met penseel en kroontjes pen.
  • We gaan aan de slag met rondingen en vloeiende letters.
  • We oefenen met een aantal korte opdrachten.
  • Je gaat een quote handletteren om ergens een mooi plekje te geven.
  • Je krijgt koffie/ thee en eigen gebakken lekkers.

De workshop duurt 3 uur. Je hoeft niet goed te kunnen tekenen. Het gaat erom dat we lekker bezig zijn. Aan de hand van wat technieken lukt het iedereen om iets moois te maken. De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers. Zodat er ook echt tijd is voor begeleiding, vragen en uitleg terwijl je bezig bent.

Kosten?

De workshop kost €30,-.

Wanneer?

  • Woensdag 2 augustus van 19:00 tot 22:00 locatie Sterrig (Sonnega vlakbij Wolvega)

Wil je een workshop op locatie of heb je al een groep van minimaal 6 deelnemers bij elkaar? Neem dan contact met ons op.

Waar?

De workshops worden gegeven in Wolvega en Jubbega. De workshops zijn ook aan te bieden op locatie. Bijvoorbeeld voor een babyshower, vrijgezellenfeest, bedrijfsactiviteit of gezellig met een groep vrienden. Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Zinin?

Lijkt het je leuk om mee te doen aan de workshop handletteren? Of wil je meer informatie? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat ons antwoord in jou spambox beland. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. We reageer doorgaans binnen 24 uur, dus mocht je het niet vertrouwen app / sms / bel of stuur mij een persoonlijke bericht via Facebook. In verband met de zwangerschap van Jiska kan het langer duren dan normaal voordat je een antwoord ontvangt.

Voornaam*

Achternaam

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Eventuele vraag / opmerking

Pinterest

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren